Impressum

Route 66 Nederland
Fred Kompier 
Van Schaeck Mathonsingel 6
6512 AP Nijmegen
Nederland

Telefon: +31654653374
E-Mail: info@route66nederland.com​

Vertegenwoordigd door de eigenaar Fred Kompier

Btw-identificatienummer : NL0989.82.011.B02

Wij nemen niet deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een consumentenarbitragecommissie.
 AANSPRAKELIJKHEID VOOR INHOUD

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met Par.7 punt 1 TMG in overeenstemming met de algemene wetgeving. Volgens Par.8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.
Verplichtingen om het gebruik van informatie te verwijderen of te blokkeren in overeenstemming met algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke inbreuk. Als we ons bewust worden van dergelijke schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.​
 

AANSPRAKELIJKHEID VOOR LINKS

Onze website bevat links naar externe websites van derden, waarvan wij geen invloed hebben op de inhoud. Daarom kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het moment van linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van linken.
Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een overtreding van de wet. Als we ons bewust worden van wettelijke schendingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.​
 AUTEURSRECHT

De inhoud en werken die door de site-exploitanten op deze pagina's worden gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De reproductie, bewerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.
Voor zover de inhoud op deze pagina niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Mocht u toch op de hoogte zijn van een inbreuk op het auteursrecht, laat het ons dan weten. Als we ons bewust worden van wettelijke schendingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.
 ONTWERP EN IMPLEMENTATIE

grafik-werk · Anja Laube · Hamm
Telefon (0 23 81) 876 31 00
www.grafik-werk.de

FOTOS & TOURMAPS

www.eaglerider.com

 

Contact

E-MAILADRES: info@route66nederland.com

MOBIEL: +31 (0)6- 54 65 33 74