Meest gestelde Vragen

MOTORVERHUUR LICENTIE VEREISTEN

EagleRider accepteert geldige rijbewijzen uitgegeven in uw thuisland die u autoriseren om een ​​motorfiets te besturen die overeenkomt met uw huurvoertuig. Houd er rekening mee dat de wetten van de staat waarin u uw voertuig huurt, van toepassing zijn.

DE MOTORFIETS OPHALEN BIJ OP EEN LOKATIE IN DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA:

FÜHRERSCHEINE, DIE IN DEN VEREINIGTEN STAATEN AUSGESTELLT WURDEN:


Zweiräder - Motorräder
Alle 50 Staaten Amerikas verlangen einen Vermerk, der dem Fahrer das Führen eines Motorrades, das dem angemieteten Motorrad entspricht, erlaubt.

Dreiräder - Trikes
Fahrzeuge mit drei Rädern könnten einen Vermerk erfordern.

HIER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN LICENTIES DIE EAGLERIDER AANVAARDT:

Een geldig rijbewijs afgegeven in de volgende landen, Europese Unie (Duitsland, Italië, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, België, Kroatië, Cyprus, Tsjechische Republiek, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Luxemburg , Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje en Zweden):

• A1/A2 – Verhuur van scooters toegestaan.
• A – Verhuur van scooters en motorfietsen.
• B1 – Maakt het mogelijk om driewielige voertuigen te huren.

Internationaal rijbewijs (niet verplicht voor EagleRider):

• Hoewel een internationaal rijbewijs niet vereist is, wordt het aanbevolen voor buitenlandse    klanten.
• Zolang uw rijbewijs echter duidelijk en leesbaar is, wordt het geaccepteerd.

Moet ik een motorrijbewijs hebben om een ​​motor te boeken?

Ja, een geldig rijbewijs is verplicht om een ​​motor te huren en te besturen. Als u geen motorrijbewijs heeft, kunt u ook deelnemen aan onze rondreis met een van onze cabrio's. Vraag onze reisspecialisten naar deze mogelijkheid.

Moet ik regenkleding meenemen?

Een regenpak is aan te raden. Deze kunt u bij de meeste EagleRider lokaties kopen of natuurlijk zelf meenemen.

Biedt EGALERIDER een transferservice vanaf de luchthaven of het hotel aan?

EagleRider biedt een gratis transferservice tussen uw hotel en onze EaglerRider lokatie aan het begin en einde van uw tour, als u verblijft in een van onze partnerhotels. Helaas staan ​​de meeste luchthavens alleen taxi's, hotelshuttles en autoverhuurshuttles direct op de luchthaven toe. Informeer voor vertrek bij uw reisspecialist of er een shuttleservice beschikbaar is op uw luchthaven.

Mag ik met mijn eigen motor rijden tijdens een rondleiding?

Ja, natuurlijk kun je ook met je eigen fiets aan de tocht deelnemen. Wij berekenen dan handmatig de tourprijs minus de huur.

Moet ik de hele tour bij de groep blijven?

Absoluut niet. EagleRider weet dat elke droomreis anders is. Sommigen houden meer van groepsreizen, anderen reizen liever alleen en ontdekken de uitgestrektheid van het land op eigen houtje. Als u alleen of in een kleine groep wilt rijden, bespreek dit dan kort met de reisleiding, dan kan hij u ondersteunen en een ontmoetingsplaats voor de verdere reis bepalen. We willen dat elke vakantieganger zijn eigen persoonlijke avontuur kan beleven.

Kunnen de motoren onderling geruild worden?

Ja, zolang iedereen elk huurcontract heeft ondertekend. In het geval dat u de motorfiets van een andere passagier beschadigt zonder dat dit in de huurovereenkomst is vermeld, is het uw verantwoordelijkheid om de veroorzaakte schade te laten herstellen.

Welke kleding moet ik meenemen?

Uw reisspecialist stuurt u een gedetailleerd informatiepakket over hoe u zich goed kunt voorbereiden op een reis. Je kunt ook op de EagleRider Facebook-pagina kijken om andere deelnemers te vragen wat ze in deze reistijd hebben ingepakt voor deze tour. Neem anders altijd kleding voor afwijkende weersomstandigheden mee.

Hoe oud moet ik zijn om met een tour mee te kunnen gaan?

Je moet minimaal 21 jaar oud zijn om een ​​motor te huren of deel te nemen aan een tour. Er is geen leeftijdsgrens voor passagiers; ze moeten gewoon comfortabel bij de voetsteunen kunnen (dus met de hele voetzool en niet alleen met de toppen van de tenen).

Krijg ik reisdocumenten voordat ik aan de reis begin?

Bij aankomst ligt er een roadbook voor je klaar. We sturen je ook graag een versie als pdf-document, zodat je de route kunt bekijken of er meer over te weten kunt komen.

Heb ik een visum nodig om naar de VS te reizen?

Homeland Security van de Verenigde Staten heeft geen visum nodig als voorwaarde voor binnenkomst door Nederlands staatsburgers voor toeristische reizen. Alleen een ESTA-goedkeuring is vereist om de staten binnen te gaan. Deze kun je online krijgen. Met deze vergunning is het verblijf echter beperkt in de tijd en alleen geschikt voor toeristische doeleinden. Daarnaast vereist Homeland Security dat het paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is na de retourdatum. Informeer u vooraf in detail over de toegangsbeperkingen.

Kan ik in het begeleidingsvoertuig rijden als ik moe ben?

Natuurlijk begrijpen we dat zo'n tour soms vermoeiend kan zijn, maar houd er rekening mee dat dit een motorreis is. Het begeleidingsvoertuig is daarom alleen bedoeld voor het vervoer van bagage en alleen in noodgevallen voor het vervoer van reisdeelnemers. Dit betreft bijvoorbeeld gezondheidsproblemen, een ongeval of schade aan een motorfiets.

Wat voor weer kan ik verwachten tijdens mijn tour?

Echt zeker weten we het helaas nooit. Dit is iets waar zelfs wij bij EagleRider geen controle over hebben. Over het algemeen kunnen we zeggen dat tijdens het hoogtepunt van de zomer er 90% kans is dat het niet gaat regenen. Aan de Pacifische kust is het iets koeler dan in andere delen van Amerika, en op Route 66 valt altijd wat regen te verwachten. Wees goed voorbereid en neem regenkleding en kleding mee voor verschillende weersomstandigheden.

Hebben alle fietsen een windscherm?

De meeste EagleRider fietsen hebben een ingebouwd windscherm. Sommige kleinere modellen hebben geen ingebouwde schijven, u kunt het beste uw reisspecialist vragen naar de specifieke uitrusting.

Variëren de prijzen tussen verschillende motormodellen?

De meeste EagleRider fietsen hebben een ingebouwd windscherm. Sommige kleinere modellen hebben geen ingebouwde schijven, u kunt het beste uw reisspecialist vragen naar de specifieke uitrusting.

De mogelijkheid besteld om stops te maken voor foto's?

Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en voelen snel aan waar de meeste reisgenoten graag een herinnering aan willen hebben. Meer dan 20 jaar tourervaring heeft ons geleerd waar we moeten stoppen om goed te eten, foto's te maken of van het uitzicht te genieten. Mocht je iets specifieks willen zien op een bepaald stuk, laat het dan de avond ervoor weten aan de gids zodat hij kan kijken of het in de gekozen route past. Onze groepen zijn zeer ontspannen en alle deelnemers hebben de mogelijkheid om hun vrije tijd individueel te besteden. De gids stelt een ontmoetingspunt in en zorgt ervoor dat u een nauwkeurige reisroute en het juiste hoteladres heeft om de groep later te lokaliseren.

Moet u een aanbetaling doen bij het boeken?

Ja, wij rekenen een niet-restitueerbare aanbetaling van 20% van de tourprijs bij het boeken van uw tour. In het geval dat u de boeking moet annuleren of omboeken, kan het aanbetalingsbedrag worden gebruikt voor een toekomstige tourboeking.

Kan EagleRider mij voorzien van voor- en aansluitende hotels?

Ja, uw EagleRider reisspecialist plant dit arrangement graag voor u in. In de regel is dit zelfs goedkoper voor u dan wanneer u zelf boekt via internet of rechtstreeks bij het hotel. We boeken graag dezelfde accommodaties die we aan het begin en einde van een tour hebben bezocht om ongemak te voorkomen. Zorg ervoor dat u de velden voor en/of aansluitende nachten heeft ingevuld en wij zorgen voor de hotelboeking.

Moet ik mijn eigen helm meenemen?

De EagleRider-service biedt gratis helmen voor de bestuurder en de passagier. De helmen zijn D.O.T. geteste halfschaalhelmen. Veel rijders kiezen ervoor om hun eigen helm mee te nemen. Als je niet in staat bent om je eigen helm mee te nemen, kun je er ook een kopen bij EagleRider. Bijna alle EagleRider lokaties bieden half-shell helmen aan, sommige ook 3/4 helmen en integraalhelmen te koop.

Kan ik mijn e-mails lezen tijdens de tour?

De meeste hotels bieden gratis wifi aan. In individuele gevallen kan het voorkomen dat het signaal nogal zwak is. Als u dringend een mobiel netwerk nodig heeft, biedt EagleRider u het tabblad Reizen. Hiermee kun je gratis bellen naar huis en binnen Noord-Amerika. Het biedt ook gratis internet tijdens de tour. Ook op het tabblad staan ​​amusementsprogramma's, de Google Maps-applicatie en een prima camera. Vraag vandaag nog uw EagleRider Travel Tab aan en voeg deze toe aan uw reis.
 

Hoeveel mijl/km rijden we per dag?

Gemiddeld rijden we 200-250 mijl per dag (320- 400 km, soms 300 mijl (480 km) op bepaalde dagen. We stoppen regelmatig om van het uitzicht te genieten en foto's te maken. We zorgen er ook voor dat het een relaxte rondreis wordt, dus rijden we in een relaxed tempo over kleine snelwegen. Voor wie graag veel kilometers wil maken, is er de mogelijkheid om een ​​self drive tour te boeken. Bij deze self-drive rondreis boeken onze reisspecialisten de route precies zoals jij dat wilt. Bij selfdrive tours ben je ook vrij om te kiezen hoeveel je wilt rijden.

Zijn benzine en olie inbegrepen tijdens de tour?

Brandstof en olie zijn al inbegrepen voor alle officiële rijdagen. Brandstof is helaas niet inbegrepen op dagen die je vrij ter beschikking hebt en waarop je graag een ritje wilt maken.

Hoe kom ik na de tour op het vliegveld?

EagleRider biedt hotel-naar-ophaal locatie motor en terug-naar-hotel transfers aan het begin en einde van de tour. Een luchthaventransfer is slechts in beperkte mate mogelijk, aangezien het meestal wettelijk verplicht is dat alleen hotelbussen en taxi's op de luchthaven mogen pendelen.

Krijg ik mijn droommotor als ik vroeg genoeg boek?

In de meeste gevallen krijgen onze klanten de fiets die ze willen. Aangezien dit echter niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd, vragen wij iedere gast om een ​​alternatief (tweede keuze) aan te geven. U moet een fiets kiezen waarvan u denkt dat die net zo comfortabel is als uw eerste keuze. Bij EagleRider begrijpen we het belang van de motorfiets die je wilt, we zullen er alles aan doen om aan de wensen van de klant te voldoen om hun individuele dromen van vrijheid en avontuur te vervullen.

Hoeveel deelnemers zijn er per groep?

We hebben meestal 15 motoren in een groep, soms 17 in privégroepen. Ons doel is om in groepen van 8-15 motoren te rijden, dan heeft de groep de kans om als een vaste kern bij elkaar te komen en veilig hun bestemming te bereiken.

Wat zijn de hotelnormen tijdens een tour?

Accommodatie in goede hotels is in de loop van de tijd erg belangrijk gebleken. We plaatsen onze gasten alleen in hotels die voldoen aan de hoge eisen van EagleRider. Soms is het een hotel in hartje Chicago, of een motel aan Route 66, een hotel pal aan de Strip in Las Vegas en de volgende dag in een berghotel vlakbij Yosemite National Park. De woningen voldoen aan de luxe eisen, hebben een historisch tintje of bieden een extra dosis gezelligheid en zijn altijd zeer goed geselecteerd

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Het is voor ons natuurlijk belangrijk dat je genoeg kleding mee kunt nemen op de tour zodat je je de hele tour comfortabel voelt. Daarom staan ​​we één grote koffer plus één handbagage per bestuurder en passagier toe. Maar maak je geen zorgen, we nemen de regelgeving niet zo serieus als je onderweg iets wilt kopen.

Welke verzekering raadt EagleRider aan?

Veel deelnemers bundelen de verzekeringsvoordelen van de VIP-producten en de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering om met een gerust geweten op reis te gaan. Vraag uw reisspecialist welke bescherming hij u individueel aanbeveelt

Wat gebeurt er als mijn vlucht te laat aankomt?

Laat vertraagde vluchten u niet ontmoedigen. Uw reisdocumenten bevatten het nummer van de reisleider en de hotline van het hoofdkantoor. U kunt ons op elk gewenst moment bellen en we regelen een ontmoeting, tijdens de briefing, later tijdens het diner of 's ochtends in de lobby van het hotel. Ons team zal u dan voorzien van de ontbrekende informatie.

Moet je bepaalde ervaring hebben om mee te doen aan een tour?

We sluiten geen enkele bestuurder uit wegens gebrek aan rijervaring. Maar voor uw eigen veiligheid en een goed gevoel tijdens het rijden raden wij u aan enige rijervaring op te doen. Je moet een motorfiets zowel op een snelweg met meerdere rijstroken als op smalle bergpassen kunnen besturen. Vertel ons uw zorgen, ons team zal proberen u zo goed mogelijk te adviseren.

Welke machine moet ik kiezen als ik een passagier mee wil nemen?

De meeste van onze klanten geven de voorkeur aan de Electra Glide, Road King, Heritage Softail, Indian Vintage, Indian Chieftan, Honda Goldwing of BMW RT. Maar dit is altijd een persoonlijke beslissing. Bekijk onze video's over het thema "Kies de juiste motorfiets!" als u nog steeds moeite heeft met het nemen van een beslissing.

ALGEMENE VERZEKERING & AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING MOTORFIETS VOOR UW REIS

1. VERZEKERING VOOR BESCHERMING VAN DERDE PARTIJEN

MINIMALE AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING - DEZE IS INBEGREPEN IN ALLE BOEKINGEN

Deze verzekering keert uit voor materiële schade en persoonlijk letsel veroorzaakt door een ongeval dat u veroorzaakt. Deze schade valt onder je minimale aansprakelijkheidsverzekering, de hoogte van de verzekering wordt bepaald door de staat waarin je je motor huurt. De minimumverzekering in Californië is bijvoorbeeld:

• $ 15.000 persoonlijk letsel/dood
• $ 30.000 meervoudig letsel/dood
• $ 5.000 voor schade aan eigendommen van iemand anders

De verzekering biedt secundaire bescherming ten opzichte van andere verzekeringen die beschikbaar zijn voor de huurder. Het maakt niet uit of de verzekering een hoofdverzekering, een eigen risicoverzekering of een onvoorziene verzekering is. Er wordt geen dekking verleend aan onverzekerde of onderverzekerde bestuurders en/of dekking voor persoonlijk letsel, tenzij vereist door de overheid. Zie de huurovereenkomst voor meer informatie.

2. VOORDELEN MOTORVERZEKERING

Indien u geen aanvullende aansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele schade tot welk bedrag dan ook. Bij het ophalen van de fietsen wordt een borg van $ 3.000 ingehouden om de fiets voor dat bedrag te verzekeren in geval van een ongeval of diefstal.

U kunt uw motor ook verzekeren met ons VIP-programma (Vacation Interruption Program), zodat niet alleen de motor verzekerd is, maar u ook de benodigde borgsom verlaagt.

VIP-reisonderbrekingsverzekering plus schade- en diefstalverzekering $ 25 per dag
(zie aanvullende aansprakelijkheidsverzekering)

VIP Zero Trip Interruption Protection plus schade- en diefstalvrijstelling $ 35 per dag
( zie VIP-Zero verzekering )

3. AANVULLENDE AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING - AANBEVOLEN UPGRADE

Deze verzekering biedt aanvullende dekking bovenop het door de staat vereiste bedrag.

24,95¢/dag bij 1 miljoen bescherming

  • Verzekering $ 300.000 - beschermt tegen claims van derden in geval van schade, lichamelijk letsel en materiële schade tot een maximum van $ 300.000.

4. VIP-ZERO-VERZEKERING - ONZE AANBEVELING!

35¢ / dag - $ 0 eigen risico in geval van schade:
Schadevrijstelling omvat alle schade aan voertuigen en accessoires die niet door nalatigheid is veroorzaakt.

$ 1.000 - Eigen risico bij diefstal:
Diefstalbescherming omvat diefstal van het voertuig of accessoire op voorwaarde dat het voertuig en accessoire zijn beveiligd met veiligheidssloten geleverd door EagleRider. Deze bescherming geldt niet voor gestolen persoonlijke spullen.

Terugbetaling van dagtarief + tot $ 100 per dag voor vervangende huur
Beveiliging tegen reisonderbrekingen (VIP)
Bij een mechanische storing met een reisonderbreking van 12 uur tot gevolg. Een lekke band is geen mechanisch defect.

Huurder ontvangt tot $ 500 voor vervanging van persoonlijke spullen.
Een politierapport is vereist.
Beveiligen van persoonlijke spullen Bij beschadiging of diefstal van persoonlijke spullen.

Extra chauffeurs Chauffeurs in een groep zijn verzekerd bij een voertuigruil
Chauffeurs kunnen binnen een reisgezelschap zonder extra kosten van voertuig wisselen. Chauffeurs die niet tot het reisgezelschap behoren dienen bij het ophalen apart te worden aangemeld.

Dekking in geval van een lekke band
Dekt vervanging/service van banden

Waarborgsom... slechts $100,00 !

Neem contact op met uw reisagent Route 66 Nederland voor meer informatie over de verzekering!

WIJ RADEN VIP-ZERO-VERZEKERING &
EEN AANVULLENDE AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING!
U BENT PERFECT BESCHERMD !!!

Contact

E-MAILADRES: info@route66nederland.com

MOBIEL: +31 (0)6- 54 65 33 74