WELKOM BIJ ROUTE 66 DUITSLAND EN NEDERLAND!

WIJ BIEDEN U UNIEKE REIZEN

Hallo, wij zijn uw team van Route 66 Nederland/ Deutschland. Vanuit Europa organiseren wij uw roadtrip op Route 66 in de USA. Inclusief gecertificeerde Harley-Davidson® motor en Engelssprekende gids.

Leer ons kennen en wees er zeker van: Met een boeking bij Route 66 is de organisatie van uw eigen onvergetelijke reis naar de USA in goede handen.

Rob Langwerden en Fred Kompier
 

NAAR DE reizen


Rob Langwerden - Route 66 Duitsland

Rob Langwerden heeft als eigenaar ruimschoots ervaring m.b.t. reizen in de USA; hij is vele jaren regelmatig in verschillende Staten geweest en heeft veel ervaring opgedaan met inreizen in de USA en reizen in de USA op verschillende manieren. Ter land, ter zee en in de lucht.

Niet in de laatste plaats om classic cars in te kopen voor Europa voor het Autobedrijf in Duitsland; er waren jaren dat het elke maand richting de US ging. Veel naar California, Nevada en Arizona maar ook naar Massechutes, Florida en Texas. 

De Route 66 stond al heel lang op het verlanglijstje en deze heeft Rob Langwerden dan ook gereden in 2014. Een Harley Davidson Road Glide stond ook al langer op het verlanglijstje. Deze 105 Year Anniversary Road Glide is op een veiling gekocht in de buurt van Chicago en na aankoop technisch door Rob Langwerden in Chicago helemaal klaar laten maken door de plaatselijke Harley dealer voor de grote rit naar Los Angeles, 3940km is niet niks. 

Deze Harley Road Glide is daarna verscheept naar Europa, geïmporteerd en geregistreerd in Duitsland en is tot op de dag van vandaag nog steeds zijn lievelingsmotor.
Na deze hele bijzondere reis, door 8 Staten die zo verschillend van elkaar zijn, kreeg Rob Langwerden de smaak te pakken en wilde deze bijzondere ervaring delen met gelijkgestemden die ook de wens hebben deze reis te maken. Met de opgedane ervaring door Rob Langwerden persoonlijk kan er een veel beter advies worden gegeven, en naast de tips ook eventueel adviezen als de wens is om de Route 66 reis in Chicago en/of in Los Angeles te verlengen. Voor sightseeing heeft Rob Langwerden ook veel ervaring in deze steden.

Daarnaast is er begonnen met het organiseren van verschillende groepsreizen naar de USA. Jaarlijks vinden hele grote Classic Car veilingen plaats, in bijvoorbeeld Phoenix-Scottsdale Arizona en Pebble Beach – Monterey California. Rob Langwerden heeft heel wat jaren ervaring op die veilingen en kan voor liefhebbers dit bezoek, van meestal een week, efficiënt en professioneel organiseren. 

Uw boeking voor een onvergetelijke reis is bij Route 66 Deutschland in goede handen, alleen al vanwege de jarenlange ervaring van Rob Langwerden met het reizen naar en in de USA.


Fred Kompier - Route 66 Nederland

Fred Kompier haalde op zijn 18e verjaardag zijn motorrijbewijs bij de Landmacht, een droom die uitkwam want al in zijn jonge jaren waren brommers en motoren zijn grote passie. Zijn slaapkamer hing vol met posters. Gelijk op je 18e een motorfiets kopen was het logische gevolg.

De eerste jaren reed hij allerlei verschillende Japanse motoren maar in de jaren 90 werden het Harley-Davidson. De Touring modellen zijn de favoriete Harley’s van Fred. Hij is één van de medeoprichters van The Bridge Chapter, toen in Arnhem inmiddels in Heteren. Vele jaren was hij director van het Harley-Davidson Chapter en organiseerde hij met zijn team prachtige reizen.

Zodanig heeft Fred Kompier veel ervaring in het organiseren van motorreizen door heel Europa met grote groepen. Landen als Spanje, Italië, Duitsland, Denemarken en Zweden kennen geen geheimen meer voor hem.  

Als ondernemer met spaarzame vrije tijd weet Fred wat het is om die vrije tijd optimaal te benutten, goed georganiseerd een mooie reis maken zonder je zorgen te maken over accommodaties en routes en genieten van het motorrijden en je vrienden. 

Contact

E-MAILADRES: info@route66nederland.com

MOBIEL: +31 (0)6- 54 65 33 74