ROUTE 66 Motorcycle &
Harley Davidson VIP Tour NL

Milwaukee – LOS AngelesWat is er mooier dan Route 66 te ontdekken op een Harley-Davidson? Wat dacht je ervan om de begeleide 17-daagse tour te beginnen met een tweedaags bezoek aan het hoofdkantoor van Harley-Davidson in Milwaukee? Met een VIP-ontdekkingstocht in het HD Museum. Deze unieke ervaring is alleen beschikbaar voor 50 bezoekers per jaar en is alleen verkrijgbaar bij EagleRider, de exclusieve Amerikaanse Harley-Davidson touroperator. We brengen twee nachten door in het unieke Iron Horse Hotel direct naast het museum. We krijgen de gelegenheid om de kleine schuur te bezoeken waar Mr. Harley en de Davidsons hun eerste motorfietsen bouwden. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we ons ook verheugen op een ritje op de "moeder van alle wegen" of "hoofdstraat van Amerika" - de unieke Route 66. Route 66 is voor veel automobilisten een once-in-a-lifetime ervaring. Dus maak je klaar voor de perfecte Route 66-ervaring en ervaar het volledige pakket van de Amerikaanse motorgeschiedenis. Boek vandaag nog uw exclusieve VIP-rondleiding door Route 66.


EagleRider biedt u een motorfiets model garantie! Kies het Harley-Davidson model waarmee je op reis wilt gaan hier op de pagina.NAAR DE MOTOREN

Reise Termine

mei 2024

07. 05. 24 Engels / Duits

Inschrijven

juni 2024

18. 06. 24 Engels / Frans

Inschrijven

augustus 2024

06. 08. 24 Engels / Duits

Inschrijven

september 2024

03. 09. 24 Engels / Italiaans / Spaans

Inschrijven

100% gegarandeerd vertrek door EagleRider
Alle startdata van deze tour zijn gegarandeerd. Zodra u een boekingsbevestiging van uw tour heeft, kunt u er zeker van zijn dat deze zal plaatsvinden. 

Tour-Plan


Milwaukee, WI - Aankomst - Aankomst | 0 kmDag 1

Welkom in Milwaukee, de geboorteplaats van Harley-Davidson, één van onze favoriete steden aan de Grote Meren. We verblijven in het legendarische Iron Horse Hotel in Downtown Milwaukee. Zodra iedereen gesetteld is, ontmoeten we de rest van de groep voor een leuk diner en avondje uit.

VIP-ervaring van het Harley-Davidson Museum | 0 kmDag 2

We ontbijten bij de Iron Horse voordat we de korte wandeling maken naar het HD Museum voor een echte VIP-ervaring. Er is veel te zien vandaag, want deze VIP Experience is een onderdompeling in de wereld van Harley-Davidson. Er wacht je een geweldige dag.

Milwaukee, WI – Chicago, IL | 148.8 kmDag 3

Vandaag pakken we onze Harleys en maken de gemakkelijke rit langs de oevers van Lake Michigan naar het begin van Route 66 in Chicago. We zullen een andere EagleRider Route 66-groep ontmoeten die hun reis in Chicago begint voor een leuk avondje uit in de stad, en misschien een beetje opscheppen over hoe we zojuist twee dagen als VIP's in Milwaukee met Harley-Davidson hebben doorgebracht! Morgen beginnen we aan onze 14-daagse reis langs de historische Route 66!

Chicago, IL – Springfield, IL | 299.2 kmDag 4

Vanochtend pak je je motorfiets en ga je op weg naar de ultieme Amerikaanse roadtrip. De legendarische Route 66 begint voor de deur van onze EagleRider-locatie en doorkruist de staat Illinois voordat hij helemaal naar de Pacifische kust loopt. Vanuit Chicago rijd je naar het zuiden langs de Pontiac Trail, de oorspronkelijke naam voor dit stukje weg hier, door Joliet, stop je bij het geweldige RT 66 Museum in Pontiac en krijg je over het algemeen een gevoel voor het rubber op de Mother Road.

Springfield, IL – St. Louis, MO | 185.6 kmDag 5

Vandaag gaan we richting St. Louis. We blijven voornamelijk op de 2-baans wegen van de Mother Road, door korenvelden en kleine steden die het hart van Amerika vertegenwoordigen. Onze aankomst in St. Louis is over de Chain of Rocks Bridge, de oorspronkelijke brug waar Route 66 de rivier de Mississippi overstak. Geniet vandaag van de korte rit naar de "Gateway to the West", St. Louis. Deze geweldige stad ligt aan de oevers van de machtige rivier de Mississippi en is de thuisbasis van enkele van de beste livemuziek en BBQ-ribs van het land

St. Louis, MO – Joplin, MO | 536 kmDag 6

Probeer vandaag vroeg op te staan ​​om de straat over te steken en geniet van een vroeg ochtenduitzicht op de St. Louis Arch en de Mississippi-rivier voordat we op pad gaan. We verlaten de stad snel in de spiegels terwijl we ons installeren om te genieten van de glooiende heuvels van Missouri die dit gebied zo mooi en leuk maken om in te rijden. We stoppen en zien de beroemde en 's werelds grootste schommelstoel in Fanning, die ons een weg baant over de kronkelende wegen van Devil's Elbow, en stop bij andere Route 66 iconen. Vanavond zullen we genieten van een verblijf in Joplin, een stad die in 2011 zwaar werd getroffen door een enorme tornado. Misschien zien we vanavond de lokale bevolking en horen we geweldige verhalen over hoe het was om in het oog van een enorme tornado te staan!

Joplin, MO – Oklahoma City, OK | 408 kmDag 7

Vandaag staat in het teken van de route! Vanuit Joplin gaan we westwaarts door de heuvels en het paardenland door Oklahoma, door Miami, Claremore en Catoosa, de thuisbasis van de legendarische Blue Whale voordat we door Tulsa gaan. We zullen ook door de reservaten van verschillende Indiaanse stammen rijden. In de jaar 1830 werd een groot deel van dit land door de federale regering als "onbruikbaar" beschouwd, dus werden er na de kolonisatie verschillende indianenstammen "gevestigd", waaronder de Choctaw, Chickasaw, Seminole, Creek en Cherokee. Deze avond blijven we in Oklahoma City, het hart en de ziel van Route 66.'s Avonds kun je genieten in Bricktown, de buurt in het hart van de stad vol met gezellige restaurants, bars en winkels.

Oklahoma City, oké - Amarillo, TX | 425.6 kmDag 8

Heute Morgen reisen wir entlang einiger der ältesten Strecken von Oklahomas Route 66. Früher war dies das Land enormer Büffelherden. Dieser Teil der 66 durchquerte einige der großen Viehpfade, die in den 1860ern benutzt wurden, um Viehherden von Texas zum Endbahnhof nach Abilene, Kansas zu bringen. Wir fahren eine Strecke auf dem Chisholm Trail, der durch Yukon und El Reno führt und halten am großartigen Route 66 Museum in Clinton. Nach dem Mittagessen überqueren wir die Grenze in den texanischen Landzipfel, dem südlichsten Teil der „Great Plains”. Unser guter Freund vom „The Big Texan Steakhouse” wird unsere Gruppe in einer Flotte von alten Caddies (Cadillacs) vom Hotel abholen. Die Haube geschmückt mit den Hörnern der „Texas Longhorns” und werden wir die absolut besten Steaks von Texas genießen.

Amarillo, TX – Santa Fe, NM | 484.8 kmDag 9

Vandaag verlaat u Texas en gaat u op weg naar "The Land of Enchantment", New Mexico. Nadat we de wereldberoemde Cadillac Ranch zijn gepasseerd, stoppen we halverwege Route 66 in Adrian, Texas. Wat dacht je van de spookstad Glen Rio, waar je met één been in New Mexico staat en met het andere in Texas? Van daaruit gaan we het land van de Comanche-indianen binnen, waar mesa's, bergen, cactussen en dennen het landschap bepalen terwijl we de High Plains en de hoogte van Santa Fe in centraal New Mexico ingaan. Santa Fe is een van Amerika's oudste en mooiste steden en zal onze uitvalsbasis zijn voor de komende twee nachten.

Santa Fe, NM - Vrije dag | 0 kmDag 10

Vandaag is een vrije dagbesteding om uit te rusten en te genieten van deze kenmerkende bijna 400 jaar oude stad. De mix van culturen wordt hier duidelijk in de zuidwestelijke bouwstijl die zo nauw verbonden is met de hoofdstad van New Mexico. Misschien wilt u een ritje maken langs de riviervallei naar de oude indianenstad Taos, genieten van een ballonvaart bij zonsopgang of een dagje cowboy spelen tijdens een paardrijtocht over een berg- of ravijnpad. Santa Fe biedt al deze mogelijkheden en meer.

Santa Fe, NM – Gallup, NM | 433.6 kmDag 11

Vanmorgen reist u naar het zuiden, naar Albuquerque, de grootste stad van New Mexico, met een derde van de bevolking van de staat. Albuquerque ligt uitgestrekt in het hart van New Mexico, waar de belangrijkste oost - west weg- en spoorroutes zowel de Rio Grande als de oude weg naar het zuiden naar Mexico kruisen. Je steekt de Rio Grande over en gaat naar het westen, het open land in en de tinten van de Navajo-wildernis. We rijden verder door Grants en langs Cibola National Forest naar het beroemde Route 66-stadje Gallup ,een oud spoorwegstadje en Indiaans bolwerk. Geniet vanavond van je verblijf met een groot aantal motorrijders van over de hele wereld in een van de vele motorvriendelijke hotels in Gallup.

Gallup, NM – Grand Canyon, AZ | 452.8 kmDag 12

Vandaag is weer een grote dag, vol spectaculaire landschappen en iconische Route 66-haltes. We steken de grens over naar Arizona en rijden naar Petrified Forest National Park, een versteend prehistorisch bos van gigantische bomen dat door erosie is opgegraven. Hier heb je de tijd om dit adembenemende landschap te verkennen en even de tijd te nemen om te verdwalen in de uitgestrektheid die dit gebied kenmerkt. We verlaten Petrified Forest NP en reizen verder naar het westen naar het Wigwam Hotel in Holbrook, en stoppen om op de hoek in Winslow te gaan staan. Terwijl de meeste groepen stoppen in Flagstaff of Williams, Arizona, rijden wij door om onze nacht door te brengen op slechts anderhalve kilometer van de zuidelijke rand van de Grand Canyon. Vanavond zit je met een koud drankje in je hand en geniet je van de zonsondergang boven de South Rim van de Grand Canyon. De droom komt uit!

Grand Canyon, AZ – Laughlin, AZ | 409.6 kmDag 13

Voor degenen die een echt "Bird's Eye View" van de Grand Canyon willen, laat het ons weten en we regelen een ochtendhelikoptervlucht over het hart van de South Rim. Als we de Grand Canyon verlaten, nemen we Route 66 terug naar Williams, Arizona voordat we naar stops gaan in de beroemde 66 steden Seligman, Hackberry en Kingman, en Oatman voordat we aankomen bij ons Laughlin-hotel aan de oevers van de Colorado-rivier.

Laughlin, AZ – Las Vegas, NV | 206.4 kmDag 14

Vandaag is een korte rit, een kleine omweg om de ongelooflijke bezienswaardigheden en geluiden van Las Vegas in u op te nemen. Onze reis vanmorgen brengt ons door onze eerste woestijn, de Mojave-woestijn en een rit over de beroemde Hoover Dam. Eén ding is zeker, je tijd in Vegas mag dan kort zijn, maar het zal zeker leuk zijn! Probeer een beetje te slapen, want we pakken Route 66 morgen weer op waar we gisteren gebleven waren.

Las Vegas, NV – Victorville, CA | 451.2 kmDag 15

Vandaag steken we de grens over naar onze laatste staat op Route 66, Californië. Eén ding is zeker, vandaag is een dag als geen ander terwijl we de Mojave-woestijn doorkruisen, die een van de meest dramatische landschappen in Zuid-Californië biedt. Je kunt je voorstellen hoe het moet zijn geweest voor vroege Route 66 reizigers die hun weg baanden door deze uitgestrekte woestijn, bezaaid met Joshua Trees, cactussen, vulkanisch gesteente en zand terwijl je stopt in de kleine "waystations" van Amboy en Ludlow. Vanavond vieren we onze laatste nacht op de Mother Road.

Victorville, CA – Los Angeles, CA | 198.4 kmDag 16

Vandaag vertrekken we naar onze eindbestemming, het einde van de weg op de Santa Monica Pier. Om daar te komen moeten we echter eerst de 66 mijl van de Angeles Crest Highway rijden door het bergachtige terrein van Angeles National Forest. Deze snelweg wordt beschouwd als een van de beste motorritten in Zuid-Californië en stijgt tot meer dan 2300 meter. Vervolgens dalen we de Crest af naar het Los Angeles Basin en gaan richting de Stille Oceaan. motorrijders hebben altijd gemengde gevoelens als ze bij het bord "End of the Trail" op de Santa Monica Pier staan. Er is een gevoel van vreugde en opgetogenheid bij het voltooien van een reis, waar de meeste mensen alleen maar van dromen en een gevoel van verdriet bij de gedachte dat de rit ten einde is. Vanavond vieren we de kilometers die we hebben gereden en de vrienden die we hebben gemaakt terwijl we samen proosten tijdens ons afscheidsdiner.

Los Angeles, CA - Vertrek | 0 kmDag 17

Vandaag eindigt uw spannende reis in Los Angeles. Laat het ons weten als je een extra nacht of twee in LA nodig hebt om van de bezienswaardigheden te genieten. We kunnen zelfs een motorverhuur met korting regelen!

Wat is inbegrepen

Zodat u zorgeloos van uw tour kunt genieten,
zijn de volgende diensten inbegrepen in de reisprijsNiet inbegrepen: vliegtickets, maaltijden (tenzij anders vermeld), alles wat niet in reisdiensten wordt vermeld

Contact

E-MAILADRES: info@route66nederland.com

MOBIEL: +31 (0)6- 54 65 33 74